Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 13672

Црево одводно WHIRLPOOL 481953028534

Црево одводно WHIRLPOOL 481953028534

Бренд:WHIRLPOOL
Карактеристики:
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.