Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 14056

Кондензатор 18µF 450V LAST ONE

Кондензатор 18µF 450V LAST ONE

Бренд:Универзален
Карактеристики:Капацитет: 18µF
Димензија: Ø36x70mm
450Vac
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.