Грејачи по нарачка - со димензии и јачина по ваш избор ! Контактирајте не

Шифра: 14079

Четкици за мотор 2pz AEG 51X9119

Четкици за мотор 2pz AEG 51X9119

Бренд:AEG
Карактеристики:Фастон: 2,8mm, Димензија: 6,3x12,5x35mm
комплет 2 pz
Производител:

Најголем избор на резервни делови за бела техника во Македонија.